Bemutatkozás

Kedves Látogató és leendő Vendégem!

A vendéglátás szeretete megjelent már általános iskolás koromban megjelent az életemben. A szüleim egy sikeres presszót üzemeltettek Mórahalmon, ahol kisgyerekként szívesen töltöttem az időmet; amibe tudtam beleütöttem az orrom: kávéfőzés, fagyi gombócozás vagy inkább csak az evése. Soha nem voltam a vendéglátás irányába terelve, de valahogy mindig erre vitt  az utam.  Érettségi után vendéglátói szakiskolát, pincér, majd üzletvezető végzettséget szereztem. Az elmúlt  15 évben  mind itthon, mind külföldön éttermekben felszolgálóként és vezetőként is széleskörű tapasztalatra tettem szert.

Honnan  a vendégház ötlete? Vissza kell térnem a szülői gyökerekhez. Az ő segítségük, támogatásuk nélkül nem valósult volna meg a vendégház.   Amikor új foglalást egyeztetek a szüleimmel, akkor látom azt a csillogást a szemükben, ami az igazi falusi vendéglátásról szól. Olyan érzésem támad, szívesen lennék vendég én is itt.   Ez nekem is sok erőt és motivációt ad a fejlődésben. 

A fő turisztikai szempont a csodás mórahalmi gyógyfürdő, de én úgy gondolom, az itt élő emberek közvetlensége, a táj nomád szépsége is épp ilyen vonzó lehet az idelátogatók számára. Törzsgyökeres mórahalmiként látom e vidék fejlődését, a kulturális örökségek megtartása mellett.

Bízom benne, hogy Ön, Önök is megismerhetik  ezeket az értékeket!

Remélem hamarosan találkozunk!

Üdvözlettel:

Bíró István